ekspert i foredrag

Foredragsrådgiver og underviser

Jeg er svært begejstret for foredraget som kommunikationsform. Jeg arbejder intensivt med udviklingen af foredragsholderens, lederens og medarbejderens foredrag og præsentationer. Jeg har været heldig at gøre dette i 17 år, hvor jeg har fået lov til at arbejde med et utal af spændende profiler – kendte som ukendte indenfor stort set alle tænkelige emner og fag.

Jeg kan bookes til workshops og kurser på offentlige og private arbejspladser – ligesom jeg jævnligt afholder workshop og kurser med åben tilmelding – målrettet enten kommercielle foredragsholdere eller ledere/ medarbejdere/ fagpersoner. 

Jeg byder ikke på noget amerikansk hokus pokus. Det er engageret og underholdende undervisning baseret på den erfaring og analyse jeg har lavet på mange hundrede foredrag og præsentationer, hvor af jeg selv har skrevet eller co-skrevet rigtig mange.


Aktuelt udbyder jeg disse kurser med åben tilmelding i både København og Århus:

For kommercielle foredragsholdere
Byg et stærkt foredrag

For ledere, medarbejder, fagpersoner
Fra præsentation til foredrag
Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende med forespørgsler, hvis jeres medarbejdere og ledere skal have viden og inspiration, hvor jeg kan give dem værdi. 

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
Kontakt@andersgisselmann.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *