Styrk dine foredrag og præsentationer

Jeg arbejder intensivt med udviklingen af foredrag og præsentationer. Jeg har været heldig at gøre dette i 17 år, hvor jeg har fået lov til at arbejde med et utal af spændende profiler – kendte som ukendte indenfor stort set alle tænkelige emner og fag. ER du foredragsholder hjælper jeg dig kommercielt med at skabe et navn. Jeg hjælper dig med dit manuskript og jeg giver dig feedback på dit foredrag.

Jeg kan bookes til rådgivning, undervisning og foredrag på offentlige og private arbejspladser – ligesom jeg jævnligt afholder workshop og kurser med åben tilmelding – målrettet enten kommercielle foredragsholdere eller ledere/ medarbejdere/ fagpersoner. 

Jeg tilbyder engageret og underholdende undervisning baseret på den erfaring og analyse jeg har lavet på mange hundrede foredrag og præsentationer, hvor af jeg selv har skrevet eller co-skrevet rigtig mange.


Aktuelt udbyder jeg disse kurser med åben tilmelding:

For kommercielle foredragsholdere
Byg et stærkt foredrag
100% foredragsholder

For ledere og medarbejdere:
Byg en stærk præsentation


Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende med forespørgsler.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
Kontakt@andersgisselmann.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *