Foredragsholderens Førstehjælper

Siden 2000 har One2speak arbejdet intensivt med udviklingen af foredrag og præsentationer. Vi har arbejdet med et utal af profiler – kendte som ukendte indenfor stort set alle tænkelige emner og fag. Er du foredragsholder hjælper vi dig kommercielt med at skabe et navn, et manuskript og vi udvikler dit foredrag og giver dig feedback på det.

Du kan også booke os til rådgivning, undervisning og foredrag på offentlige og private arbejspladser – ligesom vi jævnligt afholder workshop og kurser med åben tilmelding – målrettet enten kommercielle foredragsholdere eller ledere/ medarbejdere/ fagpersoner. 

Vi tilbyder engageret og underholdende undervisning baseret på den erfaring og analyse vi har lavet på mange hundrede foredrag og præsentationer, hvor vi selv har skrevet eller co-skrevet rigtig mange af disse.

Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende forespørgsler.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Tlf. +45 20 15 92 58
Anders@one2speak.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *