Nytårstalerne 2021

Dronningen var skøn, ærlig og vedkommende. Statsministeren var påtaget, uægte og taktisk.
Menneske versus magt. Leadership versus management. Den moderne åbne kvinde og den indpakkede falske nonne. Dronningens tale var til for at ændre noget for mennesker. Den var samlende og løftende. Statsministerens til for at understøtte egen dagsorden – et første slag i en lang kommende valgkamp. Derfor blev den splittende og hul.

Håber at 2022 kan bliv året hvor ærligheden og indrømmelserne vinder over spin og symbolske udsagn – ikke bare på Christiansborg men også når vi taler green washing, ledelse, MeToo og meget andet af det elendige fake, der gennemsyrer virksomheders og menneskers mere og mere ulidelige egenpromovering.

(Kagen er ægte og kreeret af en hjertelig kvindelig læge, der ankom til desserttid, direkte fra hospitalet).