Hvad er en god formidler?

Hvad er en god formidler?

Det spørgsmål tror jeg aldrig, at jeg er blevet stillet. Jeg er tilgengæld ofte blevet spurgt, kan du gøre mig til en god formidler, underforståetså jeg altid kan stille mig op og se skarp ud foran andre, underforståetfor jeg er bange for at falde igennem og se dum når jeg skal præsentere.

Hvad er en god formidler?

Dømt ud fra det jeg har iagttaget i mere end 20 år, så er den gængse opfattelse, at hvis bare man lærer sig præsentationsteknik og kropssprog og får styr på sin nervøsitet, så har man i hvertfald gjort en indsats for at blive god til at holde præsentioner. Den overbevisning har betydet, at der er blevet holdt utallige kurser i præsentationsteknik og kropssprog, hvilket er ganske fint – men spørgsmålet er om det gør en til en god formidler?

Jeg mener det ikke. Helt enkelt fordi det at blive god formidler og god til at holde præsentationer, kommer efter det at kunne lave en god præsentation – hvilket mange mislykkes med eller glemmer, fordi de har fokus på performance-delen.

Vil du høre med om vores kurser, workshops og masterclasses, som kan gøre dig til en rigtig dygtig formidler? Så læs mere om vores kurser, workshops, masterclasses og træning her.