Præsentationsteknik anno 2022

Præsentationsteknik anno 2022

Jeg har brugt hovedparten af mit arbejdsliv på at udvikle foredragsholdere. Mit mål har været gøre dem så gode, at deltagerne har haft lyst til at høre dem igen. Samtidig skal køberne få lyst til at booke dem igen.

Summen af mit arbejde med at flytte mennesker fra kedelig præsentation til forførende foredrag, har jeg nu samlet i et udbud af kurser, workshops og masterclasses til private -og offentlige virksomheder og organisationer.

Jeg kan tilpasse mine ydelser til alle typer af leder -og medarbejdergrupper, der skal kunne præsentere, pitche, formidle eller hvad I kalder det.

Jeg inspirerer og træner lige så gerne sælgere og talenter, som jeg underviser, specialister, landechefer eller mellemledere. Blot det sker på engelsk eller dansk.

Jeg har brugt en årrække på at “modernisere” det begreb, vi kender som “præsentationsteknik” og bragt det ind i en 2022 kontekst.

Nærværende formidling handler ikke om præsentationsteknik

Præsentationsteknik defineres ofte som en bestemte teknikker til at få sine budskaber bedre og mere klart igennem. Det er teknikker og metoder, ofte med fokus på kropssprog, tonation mv., som skal få tilhørerne til at lytte bedre efter – og give talere tryghed i situationen.

Selve teknik-delen i formidling er jeg ret ligeglad med. Det er ALDRIG standardteknik, der har fået deltagerne til at gispe over en foredragsholder – og det er heller ikke arbejdet med standardiserede teknikker, der gør ledere -og medarbejdere betagende som formidlere – eller får dem til at synes bare en smule bedre om, at skulle lave -og afholde præsentationer.

Jeg giver nu mit bud på, hvordan I bedst gør dette. Hvis du eller andre i din organisation eller i dit netværk tager jeres arbejde med præsentation og formidling seriøst, så se meget gerne mere på via linket her.  

Hvis du har lyst, kan du samtidig se, hvad andre fortæller om vores kurser, workshops, træning og Masterclasses her.

Se referencer.

Du kan altid forespørge uforpligtende hos mig på kontakt@andersgisselmann.dk.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Kommunikationsrådgiver underviser hos Gisselmann&Co.