Styrk din foredragsteknik

STYRK DIN FOREDRAGSTEKNIK

På dette 2-dages kursus i foredragsteknik får du en specifik og dybdegående indsigt i, hvordan du som foredragsholder når ud over kanten og hele vejen ned til bagerste række. At blive booket til at holde et foredrag er én ting og kan være en kunst i sig selv - dette kursus handler om hvad du gør, fra øjeblikket hvor du træder op foran forsamlingen, for at give foredragsdeltagerne så god og lærerig en oplevelse som muligt.

Historiefortælling er en helt central og nødvendig kompetence at besidde som foredragsholder og vil derfor også spille en central rolle på kurset. Her vil både spændende input og effektive øvelser fremme din forståelse for den gode historie og hvordan du skaber dine egne.

Det er svært at finde en potentiel foredragskøber, der ønsker en kedelig foredragsholder. At kunne sætte en uformel stemning og sprede latter i lokalet undervejs i foredraget, er et af de fundamentale elementer, som de fleste forbinder med en stærk foredragsholder.

Som med så meget andet, er humor et håndværk man kan blive bedre til. Det kræver dog selvfølgelig at du ved hvordan. Dette kursus vil derfor præsentere en basal teoretisk forståelse for humor, sammen med en række effektive metoder til hvordan man kan skabe og bruge humor - konkret i rollen som foredragsholder.

Dét og andre vigtige elementer og kompetencer vil der blive taget kærlig og seriøs hånd om, ligesom der vil være afsat god tid til egen reflektion og udvikling samt spørgsmål og debat.

 

Undervisere er Patrick Larsen og Anders Gisselmann

Kursets primære underviser er den erfarne foredragsholder og foredragstræner Patrick Larsen, der har trænet, undervist og rådgivet talrige foredragsholdere, undervisere, facilitatorer og erhvervsledere. Patrick tror selv på værdien af træning, feedback og sparring og har således selv gennemgået flere forløb, hvor han er blevet trænet personligt af både danske og internationale speakertrænere.

Patrick er selv professionel foredragsholder og navigerer således også i foredragsverdenen til daglig. Patrick har over 5.000 timers sceneerfaring som foredragsholder, underviser, stand-up komiker, teaterskuespiller, digter og rapper.

Læs mere om Patrick Larsen her

 

 

På halvdelen af kurset 1. dag underviser også Anders Gisselmann, der stiftede One2speak i 2000 og siden har trænet adskillige foredragsholdere, der har fået kommerciel succes.

Han har skrevet adskillige foredrag og har stået i spidsen for lanceringen af rigtig mange foredragsholdere - kendte som ukendte og indenfor rigtig mange områder.

Læs mere om Anders Gisselmann her

 

 

Patrick Larsen
Anders Gisselmann, rådgiver om foredrag

Målgruppe

Kurset er designet til dig der også mener, at et godt foredrag er under konstant udvikling og opgradering. For foredragsholderen, som ønsker nye metoder og perspektiver til at opgradere sin performance.

Du kan deltage hvad enten du har et eksisterende foredrag eller står over for at skulle lave et nyt.

 

Dit udbytte

  • Bliv en stærkere foredragsholder
  • Håndtering og udnyttelse af din nervøsitet
  • Brug humor effektivt i dit foredrag
  • Effektiv involvering af dine foredragsdeltagere
  • Skab en historiefortælling, der rammer plet

Deltagerantal & investering

Af hensyn til den enkelte deltagers mulighed for at stille spørgsmål og for at opnå en god gruppedynamik, er der et deltagermax. på 15 personer.

Din investering i kurset er DKK. 4.850 + moms, inklusiv forplejning.

Har du tidligere deltaget på et af One2speaks kurser,  sparer du kr. 850 + moms og får kurset for kr. 4.000 + moms, inklusiv  forplejning.

Overnatning er ikke inkluderet i prisen.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt venligst underviser Patrick Larsen

Kontakt@one2speak.dk
Tlf. 22 62 87 80