Styrk din foredragsteknik

1-DAGS KURSET, STYRK DIN FOREDRAGSTEKNIK

3. maj 2019 i København

På dette 1-dags kursus i foredragsteknik får du specifik og dybdegående indsigt i, hvordan du som foredragsholder når ud over scenekanten og hele vejen ned til bagerste række. At blive booket til at holde et foredrag er én ting og kan være en kunst i sig selv - dette kursus handler om hvad du gør, fra øjeblikket hvor du træder op foran forsamlingen, til du takker af til lyden af klapsalver.

Historiefortælling er en helt central og nødvendig kompetence at besidde som foredragsholder. Dette emne vil derfor komme i fokus på kurset, for at fremme din forståelse for den gode historie og hvordan du opbygger og formidler dine egne.

Det er svært at finde en potentiel foredragskøber, der ønsker en kedelig foredragsholder. At kunne sætte en uformel stemning og sprede latter i lokalet undervejs i foredraget, er et af de fundamentale elementer, som de fleste forbinder med en stærk foredragsholder.

Som så meget andet, er humor et håndværk man kan blive bedre til. Det kræver dog selvfølgelig at du ved hvordan. Dette kursus vil derfor præsentere en basal teoretisk forståelse for humor, sammen med en række effektive metoder til hvordan man kan skabe og bruge humor - konkret i rollen som foredragsholder.

Dét og andre vigtige elementer og kompetencer vil der blive taget kærlig og seriøs hånd om, ligesom der vil være afsat tid til egen reflektion og udvikling samt spørgsmål og debat.

Underviser er Patrick Larsen

Kursets underviser er One2speaks erfarne foredragstræner Patrick Larsen, der har trænet, undervist og rådgivet talrige foredragsholdere, undervisere, facilitatorer og erhvervsledere.

Patrick er selv foredragsholder og navigerer således også i foredragsverdenen til daglig. Patrick har mere end 5.000 timers sceneerfaring som foredragsholder og underviser, og har desuden flere års erfaring som stand-up komiker.

Læs mere om Patrick Larsen her

Patrick Larsen

Målgruppe

Kurset er designet til dig der også mener, at en god foredragsholder er i konstant udvikling. Kurset er til foredragsholderen, som ønsker nye metoder og perspektiver til at opgradere sin performance.

Du kan deltage hvad enten du er erfaren eller aspirerende foredragsholder.

 

Dit udbytte

På dagen guider Patrick dig bl.a. igennem hvordan du:

  • Står på scenen som en endnu stærkere formidler
  • Fortæller en historie, der rammer plet
  • Inddrager foredragsdeltagerne effektivt
  • Bruger humor med et formål i dit foredrag
  • Formidler dine budskaber, så de bliver husket

Sagt om Patrick

Et lille udpluk af udtalelser fra speakere, som Patrick har arbejdet med:

”Vil du have brugbar, specifik og inspirerende input til, hvordan du bliver en bedre underviser eller foredragsholder, er det Patrick du skal vælge!”
- Sofia Manning, foredragsholder, underviser, coach og forfatter

”Patrick er virkelig dygtig. Med hans unikke blik for hvordan et foredrag eller oplæg kan forbedres, og særligt blive mere humoristisk, får man kompetent og praksisnær viden.”
- Anders Kjærgaard, foredragsholder, psykolog, tidl. leder for Slædepatruljen SIRIUS

Sagt om Patrick

”Patrick Larsen er en éner. Hans talenter som formidler er formidable. Selv som erfaren underviser lærte jeg, at der var masser af små ting jeg kunne justere og forbedre, for at blive endnu sjovere og mere powerfuld på scenen.”
- Mie Kaae, underviser, forfatter og founder/CEO - Blackbird Institute

”Jeg er begyndt, med små skridt, at integrere Patricks råd til mig – de er bare for fede!”
- Thomas Grønnemark, foredragsholder og forfatter

”Mine foredrag har fået en helt ny dimension. TAK Patrick!”
- Søren Dahl, foredragsholder, sømand og eventyrer

Deltagerantal & investering

Af hensyn til den enkelte deltagers mulighed for at stille spørgsmål og for at opnå en god gruppedynamik, er der et deltagermax. på 15 personer.

Din investering i kurset er DKK. 2.990 + moms, inklusiv forplejning.

Har du tidligere deltaget på et af One2speaks kurser,  sparer du kr. 500 + moms og får kurset for kr. 2.490 + moms, inklusiv  forplejning.

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt venligst underviser Patrick Larsen

Patrick@one2speak.dk
Tlf. 22 62 87 80