Jeppe Christoffersen

Via bl.a. erhvervsskuespil og pædagogisk psykologi arbejder Jeppe Christoffersen med kommunikation, kropssprog og præsentation, live såvel som digitalt. Han er en erfaren workshop -og kursusafholder, der både kan undervise individuelt, i små grupper og i store forsamlinger.

Jeppe Christoffersen kan engageres til foredrag workshops, kursusdage og 1-1. Han kan afholde på dansk og engelsk.


Fokusområder:

Lær at præsentere on-line
Præsentationsteknik
Kropssprog
Skuespillerens værktøjer

Jeppe Christoffersen, Gisselmann&Co
Erfaren workshop- og kursusafholder

Jeppe Christoffersen arbejder med udgangspunkt i sin baggrund som skuespiller, coach og proceskonsulent. Han har undervist i -og optrådt med impro comedy siden 1989. Derfor han er også manden der kan hjælpe jer, hvis I kæmper med nervøsitet eller frygter at “klappen” går ned midt i en præsentation.

 

Udover en kandidatgrad i pædagogisk psykologi, har Jeppe 20 års erfaring med Erhvervsskuespil. En skuespilsform hvor ledere eller medarbejdere afprøver virkelige kommunikations problematikker af i et situationsspil.

 

Individuelt 1-1 hjælpe Jeppe med dit personlige udtryk, din fremtoning på scenen og den måde du bruger dine hænder, stemme og krop på i foredraget.

 

Hans vigtigste værktøjer som underviser er at flytte og udvikle dig og din præsentation på en tryg og behagelig måde ud fra hans device: “Jeg tror på, at din største mulighed for at udvikle dig, ligger i den kasse, som du har sværest ved at åbne.”

Hvad siger deltagerne?

”Jeppe er mega dygtig underholder, og forstår at engagere en gruppe vidt forskellige mennesker, til at køre på kanten af deres præstations evner, ”møde deres monster”, samtidig med at det konstant er sjovt og lærigt. Jeppes metoder gør at gruppen kommer tættere på hinanden, og at man deler nyttige erfaringer fra peronlig- eller arbejdsliv – kan anbefales til firma arrangementer el.lign.”

Alfalaval.com, Goran Kovacevic, Project Manager, Engineering & Supply 

 

Jeppe made a real difference with our group. His team building and group exercises, really transform people. He has a ability of choices and amazing intuition with what a group needs. His acting ability and knowledge, enthusiasm, and natural likeability make him a perfect leader. If you have a group that you would like to team build, stretch or grow, then you won´t go wrong with Jeppe. He´s a gem.
Manning Inspire, Chris Manning

 

“I forbindelse med en intern workshop om “Narrativer” i Politiets HR afdeling havde vi stor fornøjelse af  

Jeppe Christoffersens afsluttende oplæg om “Narrativers betydning for kommunikation og personlig udvikling” 

Jeppe formår at skabe et trygt, humoristisk og   indsigtsfuldt læringsrum. Vi fik nye vinkler på vores viden om narrativer og flere af os bruger stadig nogle af de sjoveste pointer fra eftermiddagens  øvelser.  

Specialkonsulent koncern Rigspolitiet, Mette Lønsted HR udvikling

 

Jeppe har flere gange undervist vores elever i følgende: små spil med øvelser på jobsamtaler, med værst tænkelige tilgang, med bedst tænkelige tilgang. Samt refleksion over de spillede rollespil. 

Jeppe har arbejdet med kommunikation, attitude samt andet.  

Jeppe har en empati og virkelig behagelig måde at møde mennesker på, hvilket gør at han med det samme har elevernes tillid. De unge har efterfølgende udtrykt begejstring over forløbende og det er helt sikkert at vi bruger Jeppe til vores næste hold elever. 

Nextjob, GentofteAnette Storgaard Pedersen 

 

“Vi har i flere omgange haft fornøjelsen af, at samarbejde med Jeppe. 

Jeppe er et meget engageret menneske, der har evnen til at arbejde meget professionelt og samtidige skabe nærvær og relation. 

Jeppe bringer sin humor og energi ind i rummet og får deltagerne til at se med nye øjne på deres egen kommunikation i interaktionen med andre. 

Deltagerne er gået fra workshoppen med et smil på læben og ny refleksion over egen praksis” 

Steno Diabetes Center Copenhagen, Susanne Holm Kristensen  

 

 

 

Kontakt os

Brug venligst formularen for spørgsmål og uforpligtende forespørgsler.