Jeppe Christoffersen

Via bl.a. erhvervsskuespil og pædagogisk psykologi arbejder Jeppe med kommunikation, kropssprog og præsentation, live såvel som digitalt. Han er en erfaren workshop -og kursusafholder, der både kan undervise individuelt, i små grupper og i store forsamlinger.

Jeppe kan engageres til foredrag workshops, kursusdage og 1-1. Han kan afholde på dansk og engelsk.

Fokusområder:
Lær at præsentere on-line
Præsentationsteknik
Kropssprog
Skuespillerens værktøjer

 

Jeppe arbejder med udgangspunkt i sin baggrund som skuespiller, coach og proceskonsulent. Han har undervist i -og optrådt med impro comedy siden 1989, så han er også manden der kan hjælpe jer, hvis I kæmper med nervøsitet eller frygter at “klappen” går ned midt i en præsentation.


Udover en kandidatgrad i pædagogisk psykologi, har Jeppe 20 års erfaring med Erhvervsskuespil, en skuespilsform hvor ledere eller medarbejdere afprøver virkelige kommunikations problematikker af i et situationsspil.


Individuelt 1-1 hjælpe Jeppe med dit personlige udtryk, din fremtoning på scenen og den måde du bruger dine hænder, stemme og krop på i foredraget.


Hans vigtigste værktøjer som underviser er at flytte og udvikle dig og din præsentation på en tryg og behagelig måde ud fra hans device: “Jeg tror på, at din største mulighed for at udvikle dig, ligger i den kasse, som du har sværest ved at åbne.”
 

Kontakt os

Brug venligst formularen for spørgsmål og uforpligtende forespørgsler.