Lej Anders Gisselmanns mødelokaler

Renoveret pakhus med mødelokale, plads og ro!
Tæt på metro, CBS, Sokkelund og Frb. Have

Skal I holde workshop, strategimøde, bestyrelsesmøde eller mangler du en arbejdstation en dag, en uge eller en måned, så har du/ I nu mulighed for at booke de skønne kontor med stort mødelokale hos foredragsrådgiver Anders Gisselmann i Smallegade på Frederiksberg.

Pakhuset er nyrenoveret og der er højt til loftet, hvilket giver en dejlig rummelig fornemmelse. Lokalerne ligger i en lys og pæn baggård med god ro. Der er egen indgang og et nyt lækkert køkken med køleskab og opvaskemaskine. Stuetagen er samlet 160 kvm.

Der er god plads til gruppearbejde mv. da der, trods en begrænset størrelse på undervisningslokalet, er god plads og borde rundt øvrigt i lokalerne. Anders bruger selv lokalerne til undervisning for grupper af 6-10 deltagere med plenumundervisning i mødelokalet og gruppearbejde i den øvrige del af lokalerne.

Det er muligt at leje hele etagen til halve eller hele dage - eller man kan nøjes med at leje mødelokalet eller en arbejdsstation og bare have adgang til køkken, toilet, wifi mv. Lokalerne kan lejes med eller uden vært og I bestemmer selv om I medbringer drikke- og madvarer eller bestiller catering.

I kan også benytte jer af at Københavns bedste cafe, Cafe Sokkelund og Bib Gourmand restauranten, Frederikshave, der begge ligger inden for 200 meter. Lige ledes er Frb. Centret i få minutters afstand.

 

Pakhuset, hvor lokalerne fylder hele stueetagen

De 160 m2 og består af et stort rum med arbejdstationer og åbent køkken, samt et seperat møde- og undervisningslokale med plads til 8-10 personer.

Se flere billeder her

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT TAGE KONTAKT
OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt@andersgisselmann.dk