Sælg flere foredrag – forløb

Sælg flere foredrag

Tag ansvar for dit salg - lær at sælge dine foredrag!

SÆLG FLERE FOREDRAG

Nu giver den erfarne foredragsrådgiver, manuskriptforfatter og foredragstræner, Anders Gisselmann, 12 foredragsholdere muligheden for at deltage i et unikt udviklingsforløb, 100% foredragsholder, der kan give den enkelte deltager et særdeles stærkt udgangspunkt for fremtidens foredrag.

Målet med 100% foredragsholder er, at den enkelte foredragsholder:

  • Får beskrevet et behovsdækkende og salgsbart produkt
  • Får opbygget relevante ringedatabaser og planer for salgsarbejdet
  • Får et stærkt manuskript til salg og gensalg
  • Lærer at sælge sit foredrag til udvalgte målgrupper
  • Får indøvet en rutine for sit salgsarbejde

Forløbet starter den xx - 2017. Hele vejen vil Anders Gisselmann være din underviser, facilitator og sparringspartner - og Anders Bjørk vil være din salgstræner og coach.

Anders Gisselmann har i sine 17 år som foredragholder søsat mange foredragsholdere, der har fået kommerciel succes.
Anders Gisselmann har i sine mange år som rådgiver for foredragsholdere
skrevet adskillige manuskripter og trænet et stort antal foredragsholdere.

BAGGRUND OG INDHOLD

Hen ved 9 ud af 10 personer der kalder sig foredragsholdere, laver ikke en reel salgsindsats for at afsætte deres foredrag – end ikke for at gensælge dem selv, når de har været ude og holde et foredrag. Det betyder, at mange foredragsholdere holder langt færre foredrag end de gerne vil.

I 17 år har Anders Gisselmann arbejdet med afsætningen af foredrag – både som formidler i bureausammenhænge – og som individuel sparringspartner for foredragsholdere, der selv har varetaget deres salg. Der er ingen tvivl – den sikre vej til at få foredrag i kalenderne på kort og længere sigt er, at man selv tager ansvar for salget af sine egne foredrag – fremfor at fralægge sig ansvaret ved at lægge det i hænderne på agenter eller foredragsbureauer. Og det kan lade sig gøre at sælge sine foredrag – ingen tvivl om det.

UNDERVISNING OG TRÆNING

Foredragsrådgiver Anders Gisselmann er den gennemgående underviser og facilitator gennem hele forløbet. Han har adskillige forløb bag sig, hvor han har flyttet nye foredragsholdere fra opstart til succes - ligesom han har re-lanceret erfarne foredragsholdere, der har haft behov for et nyt stærkt kommercielt foredrag.

Kompetente gæsteundervisere supplerer på enkelte moduler.

HER KAN DU LÆSE MERE OM ANDERS GISSELMANN 
OG HANS ARBEJDE MED FOREDRAGSHOLDERE
GENNEM EN LANG ÅRRÆKKE

Dele af forløbet består af gruppearbejde og sparring deltagerne imellem.

Mellem undervisnings-, skrive-, og træningsdagene vil deltagerne skulle arbejde praktisk med de igangværende emner, herunder tekster og manuskript - og de vil skulle træne deres foredrag.

Anders´ indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. Anders har støttet mig som menneske igennem de tider, hvor tingene har været mere end svære. Det er en støtte som ikke kan gøres op i penge, og som ikke mange mennesker evner.

Rune Strøm, foredragsholder hos Athenas

Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig - din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle - og jeg tror, alle følte sig set.

Gitte Jørgensen, Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!

Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert

Uden Anders var jeg aldrig blevet professionel foredragsholder. Længere er den ikke.

Anders Bjørk, tidl. jurist og nu fuldtids-foredragsholder

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!
Michèle Bellaiche, Vært på TV2

DIN INVESTERING

Din økonomiske investering i forløbet er kr. 22.490 + moms.
Ud over din deltagelse på de programsatte datoer, skal du kunne sætte tid af til at skrive manuskript og til at træne dit foredrag.

Dit deltagerhonorar indeholder ikke mad og overnatning. Der vil blive afholdt 45 minutters frokost pause alle dage, hvor der kan spises i nærheden eller du kan spise medbragt mad.

Ved forløbets afslutning får du et bevis på, at du har gennemført forløbet "100% foredragsholder" hos Anders Gisselmann".

Tilmeld dig inden 31. august 2017
-og spar kr. 3.500 + moms

Der er gode penge at spare, hvis du tilmelder dig inden 31. august 2017. Så sparer du nemlig kr. 3.500 + moms og betaler kr. 19.490 + moms.

Har du tidligere deltaget på 1-dagskurset, "Byg et stærkt foredrag", sparer du yderligere kr. 1.500 og betaler kr. 17.990 + moms.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Forløbet starter fredag den 7. december 2017 og afsluttes ultimo februar 2018.

Undervisningen og træningen finder sted i Anders Gisselmanns skønne lokaler i pakhuset, Smallegade 46 på Frederiksberg.

I udgangpunktet løber kursusdagene fra kl. 08.00-16.00.

HVEM KAN DELTAGE?

Forløbets målgruppe er enten dig der er ny foredragsholder og for første gang skal forme et foredragsprodukt, skrive et manuskript og holde foredraget

Eller det er dig, der har erfaring, men som ønsker få et nyt gennemarbejdet foredrag, der er up-to-date behovsdækkende og dermed salgsbart ift. en klar målgruppe af købere.

VEJLEDENDE PROGRAM FOR FORLØBET

7+8. december
Introduktion, deltagerpræsentationer, markedsforståelse, produktforståelse og din placering i markedet.
Introduktion og gennemgang af forløbet.
Deltagerne møder hinanden og netværket etableres.
Forstå foredragsmarkedet og hvilke behov dit foredrag skal dække.

Dine essentielle valg: dit emne, din vinkel og dine primære potentielle købegrupper.

____________

 

 

Efter endt forløb vil du:

  • Være istand til at lave en opringning til potentielle købere.

 

Earlybird udløber om

Dag
Time
Minut
Sekund

Skriv venligst til Anders Gisselmann
for eventuelle afklaringer

kontakt@andersgisselmann.dk