Unikt forløb for foredragsholdere

Bliv 100% foredragholder

Kom sikkert i land med dit foredrag

9 foredragsholdere - 9 foredrag

100% FOREDRAGSHOLDER

Nu giver den erfarne foredragsrådgiver, foredragsudvikler og foredragstræner, Anders Gisselmann, 9 foredragsholdere muligheden for at deltage i et unikt udviklingsforløb, der kan give den enkelte deltager et særdeles stærkt udgangspunkt for fremtidens foredrag.

Målet med forløbet er, at den enkelte foredragsholder får:

  • En stærk behovsdækkende foredrags- og profilbeskrivelse
  • Får et komplet gennemarbejdet foredragsmanuskript
  • Får træning af sit foredrag, så det er klar til salg

Du kan tilmelde dig dette kommende forløb:

  • Hold 2: Opstart den 25. maj 2018

Hele vejen vil Anders Gisselmann være din underviser, facilitator og sparringspartner - ligesom du vil kunne sparre med de øvrige foredragsholdere.

Anders-Gisselmann-Foredragsrådgiver-2-e1513527001487-1140x408

BAGGRUND OG INDHOLD

Mange kalder sig foredragsholdere uden reelt at have et foredragsprodukt i markedet. De er så og sige kun 50% foredragsholdere. Har de et produkt er det ofte ikke behovsdækkende, hvilket betyder, at der i praksis er meget få potentielle købere til foredraget.

I 17 år har Anders Gisselmann udviklet foredragsprodukter, skrevet foredragsmanuskripter, trænet foredragsholdere og givet dem feedback og konstruktiv kritik på deres foredrag. Hans udgangspunkt har altid været, at man som foredragsholder ikke er bedre end det foredragsprodukt man har. Han ser et tydeligt mønster: De foredragsholdere der aktivt investerer i at få udviklet et up-to-date foredrag og træner dette, har større mulighed for kommerciel succes.

Mange nye og erfarne foredragsholdere står alene med udviklingen af deres manuskripter og den løbende træning af deres foredrag. Mange går kolde. Derfor vil du i dette forløb få opbakning af både Anders Gisselmann og dine foredragskolleger. Efter 100% foredragsholder er afsluttet vil du være en del af et netværk, der har en indsigt og forståelse for dig og dit foredrag. Du får opbakning på både kort og længere sigt.

UNDERVISNINGEN

Foredragsrådgiver Anders Gisselmann er den gennemgående underviser og facilitator gennem hele forløbet. Han har adskillige forløb bag sig, hvor han har flyttet nye foredragsholdere fra opstart til succes - ligesom han har re-lanceret erfarne foredragsholdere, der har haft behov for et nyt stærkt kommercielt foredrag.

Kompetente gæsteundervisere supplerer på enkelte moduler.

Dele af 100% foredragsholder består af gruppearbejde og sparring deltagerne imellem.

Mellem undervisnings-, skrive-, og træningsdagene vil deltagerne skulle arbejde praktisk med de igangværende emner, herunder tekster og manuskript - og de vil skulle træne deres foredrag.

Anders´ indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observationer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. Anders har støttet mig som menneske igennem de tider, hvor tingene har været mere end svære. Det er en støtte som ikke kan gøres op i penge, og som ikke mange mennesker evner.

Rune Strøm, foredragsholder hos Athenas

Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig - din kompetence og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle - og jeg tror, alle følte sig set.

Gitte Jørgensen, Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!

Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert

Uden Anders var jeg aldrig blevet professionel foredragsholder. Længere er den ikke.

Anders Bjørk, tidl. jurist og nu fuldtids-foredragsholder

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!
Michèle Bellaiche, Vært på TV2

DIN INVESTERING

Din økonomiske investering i 100% foredragsholder er kr. 22.900 + moms.
Early bird rabat på hold 2 med start 25. maj 2018 er kr. 19.400 + moms ved tilmelding/betaling inden 25. marts 2018.

Ud over din deltagelse på de programsatte datoer, skal du kunne sætte tid af til at skrive manuskript og til at træne dit foredrag.

Dit deltagerhonorar indeholder ikke mad og overnatning. Der vil blive afholdt 45 minutters frokost pause alle dage, hvor der kan spises i nærheden eller du kan spise medbragt mad.

Ved forløbets afslutning får du et bevis på, at du har gennemført forløbet "100% foredragsholder" hos Anders Gisselmann.

PRAKTISKE INFORMATIONER

100% foredragsholder 2 starter fredag den 25. maj 2018 og afsluttes september 2018.

Undervisningen og træningen finder sted i Anders Gisselmanns skønne lokaler i pakhuset, Smallegade 46 på Frederiksberg.

I udgangpunktet løber kursusdagene fra kl. 09.00-16.00.

Ved afslutningen af forløbet, får du et bevis på din gennemførelse af forløbet og en beskrivelse af de moduler og emneområder, der har været.

HVEM KAN DELTAGE?

Forløbets målgruppe er enten dig der er ny foredragsholder og for første gang skal forme et foredragsprodukt, skrive et manuskript og holde foredraget.

Eller det er dig, der har erfaring, men som ønsker opbygge et nyt gennemarbejdet og salgsmodent foredrag og træne dette.

VEJLEDENDE PROGRAM FOR 100% FOREDRAGSHOLDER - Hold 2 - 25. maj 2018.

Modul 1
25. + 26. maj 2018 

Introduktion, deltagerpræsentationer, markedsforståelse, produktforståelse og din placering i markedet.
Introduktion og gennemgang af forløbet.
Deltagerne møder hinanden og netværket etableres.
Forstå foredragsmarkedet og hvilke behov dit foredrag skal dække.

Dine essentielle valg: dit emne, din vinkel og dine primære potentielle købegrupper.

____________

Individuelle samtaler
Uge 24, juni 2018
I denne uge afholder Anders Gisselmann en 90 minutters 1-1 samtale med alle foredragsholdere - enten i kursuslokalerne i Smallegade, FRB eller på telefon. Formålet er at foredragsholderen træffer den rigtige beslutning ift. emne, behovsdækning og potentielle købegrupper.

____________

Modul 2
16. + 17. juni 2018
Salgstekst, profiltekst og indføring i manuskriptets opbygning og indhold.
Udarbejdelse af produkt- og profiltekst 1.0 - de tekster foredraget skal efterleve.

Manuskriptet: opbygning, indhold, facilitering, deltagerinvolvering mv.

____________

Modul 3
17. + 18. august 2018

Manuskriptet + foredragslære #1
I måneden inden skrives der manuskript. På udvalgte tidspunkter står Anders Gisselmann til rådighed. De deltagere der har lyst og mulighed kan sidde i kursuslokalerne i Smallegade og skrive manus og brainstorme med Anders og øvrige foredragsholdere. Alternativt kan man tale med Anders på de afsatte tidspunkter.

____________

Modul 4
31. august + 1. september 2018

Testafholdelse af foredrag og foredragslære #2
Alle foredragsholdere holder en passage fra deres foredrag for hinanden. Anders Gisselmann giver feedback og perspektiver muligheder og udfordringer for den enkelte. Vi arbejder videre med foredragslære ud fra de erfaringer holdet har gjort sig ind til nu.

____________

Modul 5
September 2018

Afholdelse, feedback samt afslutning af forløb og viderførelse af netværket.
Over 2-3 dage holder alle deltagere deres foredrag i dets fulde længde og form. Alle deltagere hører så vidt muligt hinanden. Efter hvert foredrag får alle foredragsholdere en mundtlig og skriftlig feedback fra Anders Gisselmann med forslag til forbedringer af både manuskript og afholdelse.

 

Efter endt forløb vil du som 100% foredragsholder:

  • Have et skarpt defineret foredragsprodukt, der er behovsdækkende for en klar defineret købegruppe
  • Have en klar profilbeskrivelse, der tydeliggør dine kompetencer og behovsdækning
  • Have et manuskript på et foredrag
  • Have holdt dit foredrag og fået feedback på dette
  • Have opbygget et netværk med andre foredragsholdere, som du kan arbejde videre med

 

Som afslutning på forløbet får du et bevis på din deltagelse.

TILMELD DIG HER

Skriv eller ring til Anders Gisselmann, hvis du ønsker at deltage eller søger afklaringer vedr. forløbet

Kontakt@andersgisselmann.dk
Tlf 20 15 92 58