Kurser for ledere & medarbejdere

Fra præsentation til foredrag
- book foredrag, workshops eller temadage

HD(A) Anders Gisselmann (1975) holder inspirerende, lærende og humoristiske foredrag, workshops og temadage for medarbejdere, ledere, fagpersoner, eksperter mv., hvor hans viden om- og store erfaring med at opbygge effektfulde præsentationer og foredrag har direkte relevans for den enkelte deltager. Det kan være for medarbejdere eller ledere i nøglefunktioner, som gentagne gange internt eller eksternt skal repræsentere deres arbejdsplads, forening eller andet og opnå en given effekt ved dette.

Anders giver en lang række konkrete anvisninger til sine deltagere. Hvordan de kommer godt fra start, skaber et unikt og varieret indhold, gør indholdet til deres eget, bruger dem selv i foredraget, laver relevant deltagerinvolvering osv.

Anders kan bookes som foredragsholder eller underviser.

I sine indlæg udfordrer Anders jer bl.a. på følgende:

 • Hvordan opbygger vi simpelt en stærk præsentation/ foredrag
 • Vil du "fremstå som" eller være autentisk?
 • Forfør dine deltagere frem for at overbevise dem
 • Fra afsenderfokus til deltagerfokus
 • Vægtning af teori, praksis og historiefortælling
 • Brugen af –og modet til humor
 • Undgå at ”gemme dig” bag dit emne
 • Indrømmelsen – drop manipulationen og vær ærlig.
 • Hvordan kan vi gøre os umage for at lave en unik præsentation

Eksempler på målgrupper, som Anders har tilpasset sine indlæg til:

 • Mellemledere, der skal motivere beslutningstagere.
 • Ledere, der skal tale for medarbejdere.
 • Offentlige medarbejdere/ledere, der skal tale for borgere.
 • Eksperter, der skal gøre svært stof relevant for andre.
 • Bank- og pensionsrådgivere, der holder indlæg ved kundearrangementer.
 • Sælgere der holder virksomhedspræsentationer.
 • Socialsygeplejersker, der skal udbrede kendskabet til faggruppens arbejde.
 • Idrætskonsulenter fra moderorganisation, der skal holde præsentationer/ foredrag nationalt i klubber og foreninger.
 • Patientforening med korps af frivillige ambassadører der holder foredrag/præsentationer.

Bliv en stærk autentisk formidler
Book foredrag eller temadag

Hvad skal du gøre anno 2018, hvis du vil have succes som foredragsholder? Det spørgsmål besvarer foredragsrådgiver Anders Gisselmann på denne inspirationsdag for dig der er foredragsholder.

I et marked der er præget af et stort overudbud af foredrag, som der sletikke er købere til, er det nødvendigt, at du som foredragsholder erkender, at din indsats for at skabe synlighed om dig selv og dine foredrag, bliver taget seriøst – og ikke mindst, at du prioriterer de rigtige indsatser.

Af hensyn til den enkelte deltagers mulighed for at stille spørgsmål, er dagen begrænset til 15 deltagere.

I sit underholdende foredrag giver den erfarne foredragsrådgiver og foredragstræner, Anders Gisselmann, sin vinkel på hvordan vi styrker vores kommunikation og får vores deltagere bedst muligt engageret og motiveret, hvad enten det er vores kunder, medarbejdere, medlemmer, studerende eller noget helt femte.

Anders har i 17 år skrevet og opbygget foredrag og præsentationer for en lang række af Danmarks mest succesfulde foredragsholdere.
(Se foredragsholdere eller se udtalelser).

Mange af de metoder han bruger, og mange af de ting vi elsker ved et godt foredrag, kan overføres direkte til hverdagens præsentationer og undervisning, hvad enten de er interne eller eksterne. Uanset hvem vi står over for. Vi må trodse de antagelser vi har om, hvad der forventes af os. Det kræver mod, for det kræver at vi bruger os selv, blotter os og sætter os selv på spil fremfor at gemme os bag vores emne, titel eller uniform.

At præsentere stærkt handler meget lidt om, hvordan vi holder vores hænder, hvordan vi står med kroppen og om vi taler klart og tydeligt. Præsentationsteknik er helt unødvendig blevet ophøjet til en videnskab, hvor man som afsender skal tilegne sig en masse standardværktøjer, som få nogensinde får et afslappet forhold til. Alene ordet vidner om at vi fjerner vores originalitet og søger standardiseret teknik.

Anders gør op med den kommunikative floskel, ”Det er ikke hvad du siger, det er måden du siger det på”. Han mener i den grad at god kommunikation og en stærk præsentation handler om, hvad vi tør sige – og ikke mindst hvad vi tør undlade at sige.

 

Anders Gisselmann bærer ene og alene skylden for, at jeg bliver genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bitte små (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcis i det skab, som gør det vedkommende og sjovt. 

Anne Kristene Poulsen, Beauty blogger og skønhedsekspert på TV2

På hans direkte, knivskarpe men omsorgsfulde facon flytter han dig derud hvor alting flyder sammen og bliver en succes du ikke kunne have skabt selv.

Soulaima Gourani, Virksomhedsrådgiver

Anders er mit forkromede overblik i et ugennemsigtigt foredragsmarked.

Henrik Krogh, Ledelses- og stressekspert

 

Anders indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Den bryder rammerne. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. 

Rune Strøm, Professionel foredragsholder

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 35.000 kroner.

Martin Thorborg, IT-Iværksætter

På baggrund af et samarbejde med Anders, har jeg udviklet foredrag, der ikke bare er velartikulerende, underholdende og tankevækkende - de sælger rent faktisk også!

Emil Thorup, Tv-vært

 

Se flere referencer

Se flere udtalelser

Har du spørgsmål og uforpligtende forespørgsler,
så kontakt venligst Anders direkte:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked