“Anders leverede med sin nærværende og levende facon et kursus, der på alle måder sad lige i skabet. Mine ledere gik begejstrede derfra med masser af konkret viden og inspiration til deres næste præsentation”.

Ann Hermansen
Familiechef, Randers Kommune

Hvad sigere tidligere kursister og profiler om samarbejdet med Anders Gisselmann?

“Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.”


Nina Brünes
Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden.

Nærvær, umage og generøsitet, det er dig. Du har øje for alt fra de store linjer i min virksomhed og ned til detaljerne i min optræden. Det er en kæmpe glæde at arbejde sammen med dig. Du er guld værd!”


Birgithe Kosovic
Forfatter

Er du foredragsholder?

Søger du Anders Gisselmanns kurser for foredragsholdere, så se venligst www.foredragsholder.dk

“Jeg vil bare skrive til dig, at jeg var meget, MEGET glad for kurset i fredags. Så mange brikker faldt på plads, så mange spørgsmål blev besvaret. Vidunderligt! TAK for et virkelig GODT kursus, Anders!”

Lars Thisgaard
Tegnefilmsinstruktør og dubber

Kan varmt anbefales! Det siges “når diciplen er rede er mesteren der.” Der sad jeg “disciplen”, foredragsholder gennem 30 år, den 4/12-2019 og modtog inspirerende indsigter og ny viden fra en 30 år yngre “mester”. Af hjertet tak Anders.

 

Gunhild Weisbjerg,
Blogger på Stiften.dk

“5 ud af 5 Othello lagkager. Må bare sige at der kursus gjorde en kæmpe forskel for mig og mit 2019 har været fantastisk. Tak Anders!

Niels Honoré alias “Altæderen”
Fysioterapeut og forfatter

“Anders har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag.”

 

Rune Strøm,
Forfatter & foredragsholder

Efter at have deltaget på Anders’ kursus  ”Byg et stærkt foredrag” blev jeg så begejstret, at jeg hyrede ham til at undervise hele min ledergruppe i at styrke deres formidlings- og præsentationsevne. Anders skræddersyede et kursus, målrettet offentlige ledere, under overskriften ”Byg en stærk præsentation”. For mig skal en dygtig leder blandt andet kunne inspirere sine medarbejdere og give dem lyst til at følge efter sig, også når horisonten ser dyster ud. En helt central del af det, er at kunne stå på ølkassen og levere sine budskaber på en inspirerende og overbevisende måde. Anders leverede med sin nærværende og levende facon et kursus, der på alle måder sad lige i skabet. Mine folk gik begejstrede derfra med masser af konkret viden og inspiration til deres næste præsentation. Jeg kan varmt anbefale Anders, hvis du leder efter en, der kan hjælpe dig eller dine folk med at løfte deres præsentationer til et helt nyt niveau”.


Ann Hermansen
Familiechef, Randers Kommune.

“Tak for endnu et fantastisk nyhedsbrev. Det er ligesom juleaften, hver gang jeg skal åbne et nyt. Tak fordi du er en super positiv støtte for mig på dette område.”


Thomas Grønnemark

Indkasttræner for Liverpool FC

 

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 35.000 kroner for mine foredrag.”


Martin Thorborg,
Iværksætter og adm. direktør

“Tusind tak. Så let kan det sige. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var “høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt “breathtaken” af din kæmpestore erfaring og viden.”

Tina Kold Jensen
Cand.Med, Professor, forsker og journalist

“Tak for en fantastisk dag. Havde glædet mig og havde store forventninger – gik hjem med +50%.”


Marianne Bolvig
Kommunikationsrådgiver & underviser.

“Af hjertet tak for i dag. Endnu engang både super hyggeligt og top inspirerende! Hvor det dog glæder mig at vi har fået taget tråden op.”

Christian Ørsted
Forfatter & ledelsesrådgiver

“Tak for en virkelig fin dag igår. Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig – din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle – og jeg tror, alle følte sig set”


Gitte Jørgensen
Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

“Tusind tak for et virkelig godt og super inspirerende kursus. Jeg var overhovedet ikke i hopla da jeg kom, men for mig fløj dagen af sted, og jeg vendte hjem fuld af begejstring og inspiration.”


Louise Colding 
Forfatter og Byrådsmedlem i Hillerød

“Mange tak for sidst fra mig – det var en helt fantastisk inspirerende dag. Jeg er ikke færdig med at summe over alle de inputs, du gav os. Mit fundament omkring opbygning af foredrag er i den grad blevet stærkere, en vigtig milepæl for mig”.

Maja V. Thomassen
Livsharmonien

“TUSIND TAK for en fantastisk kursusdag med dig for bordenden. Kæmpe fornøjelse og oplevelse at deltage i. Man kan jo godt sige, at det er et modigt emne at undervise i – nemlig hvordan andre skal holde et godt foredrag. Men du bestod ”testen” med glamour – et STORT 12-tal fra mig”.

Tine Brodersen, 
Seniorkonsulent, ArbejdsmiljøCentret A/S

“Tak for et meget lærerigt kursus med betydelig spark-i-røven-effekt og med en ekstrem god stemning. Tak for et super kursus.


Thorstein Thomsen
Forfatter

 

“Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!”


Michèle Bellaiche

Vært på TV2

 

“Tusind tak for sidst – det var en meget inspirerene dag.”


Dennis Thaagaard
Sustainor

“Klart et af de mest inspirerende kurser jeg har deltaget på! Har fået en masse konkrete redskaber med hjem, der kan arbejdes videre med.”

Dina Alminde Ambæk
Krop&Fysik

“For mig var det som foredragsholder og konsulent en kæmpe fordel at have Anders som sparringspartner.”

Martin Ågerup
Direktør i Cepos

“Det var enormt givtigt og spændende. Selvom vi har haft om lignende emner som præsentationsteknik og storytelling tidligere, så synes jeg dette var langt mere nærværende og brugbart, da det kom ind til kernen af et godt foredrag.”

Lasse Dahl
Lasse Dahl, Strategi & Udvikling, HR, Aarhus Kommune

Dejligt, at opleve stadig at kunne blive “høj” af et kursus. Det kræver en præstation af underviseren, som han evnede. Tak for et godt kursus.”


Gerda Bruhn,
Sundhedsrådgiver

“Mange tak for et rigtig godt kursus! MEGET anvendeligt, vel struktureret og gode forhold.”


Katarina Ammitzbøll
Cand.Scient Soc & LMM, Medlem af Folketinget

“De aller aller bedste anbefalinger herfra! Anders er fantastisk dygtig!”


Kristina May Pries

Managing Director, AM Copenhagen

Tilmeld dig på disse datoer i 2021

4. marts – IDA Mødecenter, København
TILMELD DIG HER


10. marts
– Designmejeriet, Skanderborg

TILMELD DIG HER


12. marts – Scandic Regina, Herning
TILMELD DIG HER


17. marts – IDA Mødecenter, København
TILMELD DIG HER


19. marts – KolleKolle, Værløse
TILMELD DIG HER


23. marts 2021 – Comwell, Aarhus
TILMELD DIG HER

25. marts 2021 
– Comwell, Kolding
 TILMELD DIG HER


13. april 2021 – Comwell, Aalborg
 TILMELD DIG HER


15. april 2021 – Comwell, Odense
TILMELD DIG HER


21. april 2021 – Comwell, Roskilde
TILMELD DIG HER


23. april – IDA Mødecenter, København
TILMELD DIG HER


15. juni – Designmejeriet, Skanderborg
TILMELD DIG HER


17. juni 2021 – Comwell, Aalborg
TILMELD DIG HER