Anders leverede med sin nærværende og levende facon et kursus, der på alle måder sad lige i skabet. Mine ledere gik begejstrede derfra med masser af konkret viden og inspiration til deres næste præsentation.


Ann Hermansen

Familiechef, Randers Kommune

Tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen.

Nina Brünes

Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 45.000 kroner for mine foredrag.”


Martin Thorborg,
Iværksætter og adm. direktør i Visma Dinero

“TUSIND TAK for en fantastisk kursusdag med dig for bordenden. Kæmpe fornøjelse og oplevelse at deltage i. Man kan jo godt sige, at det er et modigt emne at undervise i – nemlig hvordan andre skal holde et godt foredrag. Men du bestod ”testen” med glamour – et STORT 12-tal fra mig”.

Tine Brodersen, 
Seniorkonsulent, ArbejdsmiljøCentret A/S

Tusind tak. Så let kan det sige. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var “høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt “breathtaken” af din kæmpestore erfaring og viden.


Tina Kold Jensen

Cand.Med, Professor, forsker og journalist

Tusind tak for to lærerige dage!
Meget inspirerende og brugbart


Simone Holme
Project Manager, CAND.IT

“Jeg vil bare skrive til dig, at jeg var meget, MEGET glad for kurset i fredags. Så mange brikker faldt på plads, så mange spørgsmål blev besvaret. Vidunderligt! TAK for et virkelig GODT kursus, Anders!”

Lars Thisgaard
Tegnefilmsinstruktør og dubber

Anders leverede med sin nærværende og levende facon et kursus, der på alle måder sad lige i skabet. Mine ledere gik begejstrede derfra med masser af konkret viden og inspiration til deres næste præsentation.


Ann Hermansen

Familiechef, Randers Kommune

Kan varmt anbefales! Det siges “når diciplen er rede er mesteren der.” Der sad jeg “disciplen”, foredragsholder gennem 30 år, den 4/12-2019 og modtog inspirerende indsigter og ny viden fra en 30 år yngre “mester”. Af hjertet tak Anders.

 

Gunhild Weisbjerg,
Blogger på Stiften.dk

“5 ud af 5 Othello lagkager. Må bare sige at der kursus gjorde en kæmpe forskel for mig og mit 2019 har været fantastisk. Tak Anders!

Niels Honoré alias “Altæderen”
Fysioterapeut og forfatter

“Af hjertet tak for i dag. Endnu engang både super hyggeligt og top inspirerende! Hvor det dog glæder mig at vi har fået taget tråden op.”

Christian Ørsted
Forfatter & ledelsesrådgiver

“Tak for en fantastisk dag. Havde glædet mig og havde store forventninger – gik hjem med +50%.”


Marianne Bolvig
Kommunikationsrådgiver & underviser.

“Mange tak for et rigtig godt kursus! MEGET anvendeligt, vel struktureret og gode forhold.”


Katarina Ammitzbøll
Cand.Scient Soc & LMM, Medlem af Folketinget

“Tak for en virkelig fin dag igår. Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig – din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle – og jeg tror, alle følte sig set”


Gitte Jørgensen
Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

“Tusind tak for et virkelig godt og super inspirerende kursus. Jeg var overhovedet ikke i hopla da jeg kom, men for mig fløj dagen af sted, og jeg vendte hjem fuld af begejstring og inspiration.”


Louise Colding 
Forfatter og Byrådsmedlem i Hillerød

“Mange tak for sidst fra mig – det var en helt fantastisk inspirerende dag. Jeg er ikke færdig med at summe over alle de inputs, du gav os. Mit fundament omkring opbygning af foredrag er i den grad blevet stærkere, en vigtig milepæl for mig”.

Maja V. Thomassen
Livsharmonien

“Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!”


Michèle Bellaiche

Vært på TV2

 

“Tusind tak for sidst – det var en meget inspirerene dag.”


Dennis Thaagaard
Sustainor

“Klart et af de mest inspirerende kurser jeg har deltaget på! Har fået en masse konkrete redskaber med hjem, der kan arbejdes videre med.”

Dina Alminde Ambæk
Krop&Fysik

“For mig var det som foredragsholder og konsulent en kæmpe fordel at have Anders som sparringspartner.”

Martin Ågerup
Direktør i Cepos

“Det var enormt givtigt og spændende. Selvom vi har haft om lignende emner som præsentationsteknik og storytelling tidligere, så synes jeg dette var langt mere nærværende og brugbart, da det kom ind til kernen af et godt foredrag.”

Lasse Dahl
Lasse Dahl, Strategi & Udvikling, HR, Aarhus Kommune

Dejligt, at opleve stadig at kunne blive “høj” af et kursus. Det kræver en præstation af underviseren, som han evnede. Tak for et godt kursus.”


Gerda Bruhn,
Sundhedsrådgiver

“De aller aller bedste anbefalinger herfra! Anders er fantastisk dygtig!”


Kristina May Pries

Managing Director, AM Copenhagen