Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.”

 

Nina Brünes, Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden.

Foredrag, kurser og temadage
For ledere og medarbejdere

Tænk hvis de præsentationer I afholder internt og eksternt i jeres organisation, både var inspirerende for jer at holde og givende, relevante og vidende for jeres interessenter at tage del i?

Gennem 21 år har Anders Gisselmann haft et intenst fokus på at udvikle foredrag og præsentationer for ledere, konsulenter, eksperter, sportsfolk, politikere, undervisere og ikke mindst professionelle foredragsholdere. Både i Danmark og internationalt har han udviklet, skrevet og forstærket adskillige foredrag og præsentationer.


Den akkumulerede viden og erfaring Anders har hentet, kan I nu få glæde af i jeres organisation. Han kan nemlig bookes til foredrag, workshops og temadage på arbejdspladser, på konferencer og i anden relevant kontekst.

Byg en stærk præsentation kan f.eks. være relevant for følgende deltagergrupper:
  • Ledere, der ønsker at blive bedre til at lave præsentationer, hvad enten målgruppen er ledere, medarbejdere eller eksterne interessenter.

  • Sælgere, der ønsker at forføre fremfor evindeligt at skulle overbevise kunderne om produktets el. ydelsens fortræffeligheder.

  • Medarbejdere, der regelmæssigt skal præsentere enten intern og ekstern, og som oplever at præsentation er noget irriterende, der skal overståes.

  • Politikere, der skal skabe interesse for en dagsorden, men som i første omgang skal have borgere eller andre politikere til at lytte.

  • Lærere eller pædagoger, der skal præsentere for elevernes forældre til aftenseancer, hvor alle i lokalet håber, at det bliver sjovere end det seneste møde.

  • “Ambassadører”, der skal skabe following og få medarbejdere, medlemmer eller andre til at gå i en given retning.

  • Alle sammenhænge hvor fagligheden i en præsentation, risikerer at stå i vejen for resultatet.

Kontakt
Anders Gisselmann

Brug venligst kontaktformularen til at kontakte Anders Gisselmann for spørgsmål og uforpligtende forespørgsler.