“Tusind tak. Så let kan det siges. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var “høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt “breathtaken” af din kæmpestore erfaring og viden”.


Tina Kold Jensen

Cand.Med, Professor, forsker og journalist.

Anders GisselmaNN

Gennem +20 år har Anders haft et intenst fokus på at udvikle foredrag og præsentationer for ledere, konsulenter, eksperter, sportsfolk, politikere, undervisere og ikke mindst professionelle foredragsholdere. Både i Danmark og internationalt har han udviklet, skrevet og opgraderet adskillige foredrag og præsentationer.

På foredragsmarkedet har Anders opbygget en position som en meget efterspurgt rådgiver og underviser. Det er blandt andet lykkedes, fordi han vedholdende insisterer på at præsentationer og foredrag er noget, som vi må gøre os umage med. Vi må lære det og træne det – vi kan ikke bare have et middelmådigt indhold og så drysse lidt kropssprog og præsentationsteknik ud over i håb om, at så kunne køre den hjem på rutinen.


Som underviser og inspirator er Anders udfordrende, involverende, underholdende og stærkt engageret. Han er desuden kendt for at tage tilpasningen til den enkelte deltagergruppe meget seriøst.

Anders kan bookes til temadage, workshops, forløb og foredrag. 

I 2000 stiftede han foredragsvirksomheden, One2speak. Her har han fortsat fokus på udviklingen af egentlige foredragsholdere. Se mere på foredragsholder.dk.

Oprindeligt er han uddannet HD(A) fra CBS (2001) og han er tidligere sportschef og generalsekretær i et specialforbund under TDK og DIF.


Se referenceliste

Se udtalelser om Anders


Øvrigt om Anders Gisselmann:

  • Bestyrelsesmedlem og partner i en ejendomsvirksomhed.
  • Bestyrelsesmedlem i NGO’en LittleBigHelp.
  • Forfatter til 3 bøger af IT-iværksætteren, Martin Thorborg.
  • HD(A), 2001 (CBS).
  • Return on Investment Practitioner, 2009 (Jack Philips).
  • Tidligere sportschef og generalsekretær i DVSF under DIF og Team DK.
  • Tidligere bestyrelsesmedlem og udviklingsdirektør i Foredragsbureauet Athenas.
  • Gift med Tinna og fortvivlet opdrager af gymnastikdrengen Otto og fodbolddrengen Walter.

Kontakt Anders Gisselmann

Brug venligst kontaktformularen til at kontakte Anders Gisselmann for spørgsmål og uforpligtende forespørgsler.